Τελευταία ενημέρωση: 15/01/20

 

Το e-mostra είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου της ελληνικής επιχείρησης και επωνυμίας "ΜΠΟΥΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΣΙΑ ΕΕ",  που εδρεύει στην Λ. Βουλιαγμένης 139Α, 11631 Αθήνα Αττικής, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 997883927). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος του e-mostra, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.e-mostra.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.e-mostra.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

1. Όροι

Το e-mostra.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Το e-mostra.gr   αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Το e-mostra.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.e-mostra.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

3. Περιορισμός ευθύνης

Το e-mostra.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-mostra.gr  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης το e-mostra.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή / και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.e-mostra.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ΜΠΟΥΖΗ ΔΗΜΗΜΗΤΡΑ & ΣΙΑ ΕΕ. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από το e-mostra.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας  ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τo e-mostra.gr   ή/και το ηλεκτρονικό του κατάστημα ή / και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΜΠΟΥΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΣΙΑ ΕΕ  ή / και του www.e-mostra.gr   ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στο e-mostra.gr θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες του e-mostra.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΜΠΟΥΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

6. Ασφάλεια

Το www.e-mostra.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΜΠΟΥΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (email) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα e-mostra.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.


Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. 


Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα του server ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.


Κρυπτογράφηση

Το σύστημα της ιστοσελίδας www.e-mostra.gr αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα του www.e-mostra.gr κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.


Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος του e-mostra.gr είναι εμπιστευτικές ενώ έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

 

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του e-mostra.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε τη παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του e-mostra.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του e-mostra.gr που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με το e-mostra.gr επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται εδώ

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

8. Αγορά Προϊόντων

Το e-mostra.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε στο 2109212446 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα παραγωγής των προϊόντων του e-mostra.gr, θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό email με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν.

Καταστάσεις Παραγγελιών

Order Received. Η παραγγελία έχει καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό μας σύστημα.

Order forward to production line. Η παραγγελία έχει προχωρήσει στο στάδιο της παραγωγής.

Order Production Completed. Το στάδιο παραγωγής ολοκληρώθηκε.

Order Sent. Η παραγγελία εστάλη μέσω της εταιρείας που επιλέξατε. Η διάθεση του αριθμού αποστολής (tracking number) εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής επιλέξατε για την παράδοση της.

Για τις παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα συνεργαζόμαστε με την ΕΛΤΑ Courier όπου ο αριθμός αποστολής είναι πάντα διαθέσιμος.

Για τις παραγγελίες του εξωτερικού, ο αριθμός αποστολής δεν είναι πάντα διαθέσιμος και εξαρτάται από την επιλογή του τρόπου αποστολής.

Order Sent & Complete (International / Domestic). Η παραγγελία έχει παραδοθεί!

Order Cancelled. Για τους λόγους που αναφέρονται πιο κάτω, η παραγγελία έχει ακυρωθεί. Θα ενημερώνεστε μέσω email για ποιο λόγο ακυρώθηκε.

Automatic payment failed. Η πληρωμή δεν εγκρίθηκε από την τράπεζά συναλλαγής ή από το Paypal.

Order Returned. Η παραγγελία έχει επιστραφεί πίσω στο e-mostra.gr για κάποιον από τους παρακάτω πιθανούς λόγους:


9. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Τα περισσότερα προϊόντα στο κατάστημά μας, δεν είναι έτοιμα και τυπώνονται κατά παραγγελία - οπότε δεν αλλάζονται. Αλλάζονται μόνο προϊόντα που είναι ελαττωματικά ή σκέτα χωρίς εκτύπωση.

Επίσης αν είναι διαφορετικό προϊόν από εκείνο που παραγγείλατε. Ευνόητο είναι ότι τα πρoϊόντα δε θα πρέπει να έχουν υποστεί καμία επεξεργασία ή να είναι φθαρμένα/λερωμένα. Παρόλα αυτά αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας καλέστε μας στο 210 9212446 και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μείνετε ικανοποιημένοι. Η επιστροφή των προϊόντων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον έχουν περάσει: 15 ημέρες από την ημερομηνία της καταχώρησης της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας σύστημα. - Το χρονικό διάστημα αυτό αφορά παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα.

60 ημέρες από την ημερομηνία της καταχώρησης της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας σύστημα.  – Το χρονικό διάστημα αυτό αφορά παραγγελίες με διεθνείς προορισμούς.

Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς, εφόσον η υπαιτιότητα δεν οφείλεται στο e-mostra.gr

Εάν επιθυμείτε ανταλλαγή των προϊόντων, θα σας τα στείλουμε χωρίς χρέωση.

Εάν το προϊόν που μας ζητήσατε για αντικατάσταση δεν είναι διαθέσιμο, μπορούμε να σας δώσουμε μία δωροκάρτα ίσης αξίας με την αξία των προϊόντων την ημερομηνία αγοράς.

Εάν δεν επιθυμείτε δωροκάρτα, επικοινωνήστε μαζί μας, είτε για επιστροφή χρημάτων, είτε για να σας τα αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο προϊόν.

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο για την αξία των προϊόντων.

Τα κόστη των μεταφορικών δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Όλα τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Η αποδοχή προϊόντων για προϊόντα που έχουν πλυθεί ή έχουν φορεθεί δεν θα είναι δυνατή, και θα επιστρέφονται πίσω.

Επιστροφές προϊόντων που έχουν πραγματοποιηθεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούν να πραγματοποιηθούν στο κατάστημά λιανικής πώλησης, και αντίστροφα.

Η πολιτική μας σχετικά με την αντικατάσταση των προϊόντων, μπορεί να πραγματοποιηθεί για προϊόντα ίσης αξίας.

Εάν το προϊόν αγοράστηκε σε περίοδο εκπτώσεων, η αντικατάστασή του μπορεί να πραγματοποιηθεί με προϊόντα ίσης αξίας.

Αν η τιμή του προϊόντος έχει την δεδομένη χρονική στιγμή υψηλότερη τιμή, από την τιμή αγοράς, στην συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο που μπορεί να πραγματοποιηθεί είναι η αλλαγή του μεγέθους, αν και εφόσον είναι διαθέσιμο.

Εάν επιθυμείτε να το αντικαταστήσετε με κάποιο προϊόν μικρότερης αξίας, μπορούμε να σου επιστρέψουμε την διαφορά των χρημάτων που δημιουργείτε ή να σας δώσουμε μία δωροκάρτα ίσης αξίας με την διαφορά των χρημάτων.

Στην περίπτωση όπου παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, τα κόστη των μεταφορικών επιβαρύνουν αποκλειστικά τη e-mostra, εφόσον αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου – συστημένα.

Πριν στείλετε οποιαδήποτε προϊόν για αντικατάσταση/αλλαγή, στείλτε μας ένα email στο sales@e-mostra.gr για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Τα αρχικά κόστη μεταφορικών, δεν επιστρέφονται, παρά μόνο στην περίπτωση όπου παραλάβατε κάτι ελαττωματικό από την e-mostra.gr .

Ο χρόνος που απαιτείται, εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων

Εάν το προϊόν, είναι σε διαθεσιμότητα, συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αποστέλλεται πίσω, από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προς επιστροφή προϊόν.

Εάν το προϊόν είναι σε έλλειψη, τότε θα χρειαστούμε 1-2 εβδομάδες, από την ημερομηνία που θα λάβουμε το προϊόν πίσω.

Εάν το προϊόν είναι σε έλλειψη και μη διαθέσιμο πλέον, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email για να σας προτείνουμε ένα από τα παρακάτω:

Αντικατάσταση με ένα άλλο προϊόν.

Επιστροφή χρημάτων, της αξίας των προϊόντων και μόνο.

Αποστολή δωροκάρτας ίσης αξίας όσο το προϊόν της επιστροφής.

Εάν το προϊόν αγοράστηκε από το κατάστημά μας, τότε μπορείτε να μας το επιστρέψετε, προσκομίζοντας ταυτόχρονα και την απόδειξη αγοράς.

Εάν το προϊόν αγοράστηκε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τότε η επιστροφή του στο κατάστημα μας δεν είναι δυνατή. Μπορείτε να μας το επιστρέψετε στην έδρα της επιχείρησης στην οδό Λ. Βουλιαγμένης 139Α Αθήνα 11631, 

Δευτ. & Τετ. (10.00 – 17.00) • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή (10.00-14.30 & 17.30-20.00).

Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και είτε να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν με κάποιο που ήδη υπάρχει έτοιμο, ή να σας δώσουμε μια δωροκάρτα, ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Αν η παραγγελία δεν επέστρεψε ενώ μας την στείλατε για αντικατάσταση, τότε αυτό θα προήλθε γιατί είτε το μπλουζάκι ήταν φορεμένο, είτε πλυμένο

Όλα τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να στέλνονται στην αρχική τους κατάσταση.

Τα κόστη της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη, εκτός αν η υπαιτιότητα οφείλεται στο e-mostra.gr .

 

10. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

 
11. Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική Κάρτα:

Πατώντας το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας», θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα της Εθνικής, όπου θα δηλώσετε σε ασφαλές περιβάλλον τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Δεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard, Diners).

Αντικαταβολή:

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για παραδόσεις που αφορούν την Ελλάδα. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,00€ επιπλέον.

Με την αντικαταβολή, έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε κατά την στιγμή της παράδοσης. Τα προϊόντα που θα παραδοθούν μέσω της εταιρείας που συνεργαζόμαστε (ΕΛΤΑ Courier).

Το επιπλέον ποσό +2,00€ αφορά αποκλειστικά το κόστος υπηρεσίας της αντικαταβολής της ΕΛΤΑ Courier  και δεν το εκμεταλλεύεται η ΜΠΟΥΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΣΙΑ ΕΕ.

Σε περίπτωση, χρήσης Κουπονιού (Coupons), όπου η τιμή της αξίας του, είναι μεγαλύτερη από την τελική τιμή των προϊόντων, ενδέχεται να εμφανιστεί αρνητικό υπόλοιπο στο γενικό σύνολο των προϊόντων. Σε καμία περίπτωση η ΜΠΟΥΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΣΙΑ ΕΕ  δεν θα επιστρέψει χρήματα στον αγοραστή.

 

12. Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος

Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων. Πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση της τιμής αυτής με το e-mostra.gr στο 210 9212446 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

 

13. Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από 9.00 π.μ. – 17.00 μ.μ.  για την Ελλάδα. Οι ισχύουσες ώρες παράδοσης ορίζονται από τους όρους παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ:

 

14. Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 

15. Ενημερωτικά e-mail (newsletters)